Hapro Luxura - Aparate de bronzare de calitate suprema

Mai multe despre noi

Luxura, renumit brand de aparate de bronzat din Germania, produs de tot atata de renumita companie Hapro, exista pe piata de 20 de ani. In Romania, este reprezentat prin SonnenLine SRL, partener si distribuitor autorizat.

Aparatele de bronzat Luxura sunt recunoscute dupa aspect frumos, calitate si fiabilitate - caracteristicile cautate de oricine. De asemenea, Luxura iti ofera raport pret - calitate excelent ce iti garanteaza ca vei fi multumit. Luxura iti ofera design deosebit, calitate, multe posibilitati de echipare si tehnologie inovatoare. Astfel, Luxura reuseste sa indeplineasca dorintele si celui mai pretentios client.

Am venit in intampinarea nevoilor d-voastra cu o echipa tanara dinamica si dornica de performanta , cu o echipa profesionista in acest domeniu si foarte bine informata in tot ceea ce tine de domeniul saloanelor de bronzat.

SonnenLine are in echipa sa profesionisti in domeniul vanzarilor de profil si servisari, intruneste toate calitatiile necesare, unui colectiv dinamic, serios si cu dorinta inascuta de a satisface cele mai exigente gusturi ale clientilor. SonnenLine reprezinta cele mai renumite firme occidentale din domeniu, o sarcina de responsabilitate pentru clientii si colaboratorii nostri, pe care numai o echipa de profesionisti o poate duce la capat.

Experienta noastra in domeniu este garantata de mobilitate, flexibilitate, dinamism, calitate si promtitudine. Avem cea mai mare echipa de vanzari si servisare care de-alungul anilor a devenit o companie de incredere si profesionala.