Hapro Luxura - Aparate de bronzare de calitate suprema

Descopera avantajele finantari prin leasing

Doresti sa achizitionezi un solar? Atunci lasa-ne pe noi sa-ti transformam aceasta dorinta in realitate. Suntem gata sa aflam care sunt cerintele tale, pentru a-ti putea raspunde cu o oferta de finantare perfect adaptata. Noi credem ca nici un client nu este prea mare sau prea mic pentru noi. Alege solarile pe care doresti sa le achizitionezi, iar consultantii nostrii de finantare, iti poate oferi toate informatiile pentru a alege varianta de finantare optima.

Avantajele achizitionari in leasing pot fi de tip fiscal, prin deductibilitatea platilor de leasing - amortizare, dobanda, asigurare, diferente de curs valutar in cazul leasingului financiar; - intreaga rata de leasing si asigurarea in cazul leasingului operational; Amanarea platilor TVA de-a lungul perioadei de leasing.

Leasingul permite eliberarea / utilizarea resurselor financiare proprii pentru dezvoltarea altor investitii sau proiecte cu randament superior. Bunurile achizitionate in sistem leasing participa la crearea sursei de venit care contribuie la plata ratelor de leasing. Graficul de plati (si flexibilitatea acestuia) asigura o bugetare facila si un control superior al cash flow-ului (fluxul de numerar).

Finantarile in sistem leasing nu afecteaza liniile de credit angajate la alte institutii financiare. Atat obtinerea cat si derularea unei finantari in sistem leasing sunt mai rapide (in comparatie cu creditul bancar). Leasingul este accesibil unor categorii variate de utilizatori. Administrarea proceselor de vamuire, inmatriculare si asigurare este facuta de firma de leasing. Exploatarea bunurilor fara preluarea riscurilor aferente (in cazul leasingului operational).

Acces la puterea de negociere a firmei de leasing in vederea obtinerii de discount-uri pentru achizitiile de flote, reflectata in diminuarea ratelor de leasing.